Александър Станков посети и подкрепи детско-юношеска школа от Китай

Александър Станков отново показа съпричастност към развитието на детско-юношеския футбол в Китай като посети отбора на Вухан, който е на подготовка в София.

 

Александър Станков отново показа съпричастност към развитието на детско-юношеския футбол в Китай като посети отбора на Вухан, който е на подготовка в София. Децата бяха изключително щастливи да се запознаят със старши-треньора, който няколко поредни години постига успехи в Китай с отборите на Далиен, Хунан и Мейджоу Хака.

Станков многократно е споделял в интервюта и чрез работата си, че вярва ...

Още →
0

Александър Станков подписа договор с Мейджоу Хака

Александър Станков подписа договор с елитния китайски клуб Мейджоу Хака, където играе и българският футболист Валери Божинов.

Александър Станков подписа договор с елитния китайски клуб Мейджоу Хака, където играе и българският футболист Валери Божинов. Тъй като сезонът вече е започнал, ръководството на клуба предложи на Станков да заеме временно позицията на технически директор. Той ще има възможността детайлно да се запознае с отбора и да подготви селекцията за следващия сезон, когато Мейджоу Хака ще има още по-високи цели. От началото на ...

Още →
0

Интервю Александър Станков за Блиц

Александър Станков прекарва тежки дни в Китай, където е треньор на Хунан Ксиантао. Отборът е пред изпадане от втора дивизия, а освен това е на път да фалира. Станков обясни, че не е получавал заплата вече шести месец и няма търпение да се завърне обратно при семейството и приятелите си в България.

Бившият треньор на младежкия ни национален отбор, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Черно море не е давал интервю от доста време. Станков се нави да говори пред БЛИЦ от далечен ...

Още →
0

Официално изявление

Официално изявление от Александър Станков

Уважаеми приятели, фенове,

Във връзка с появила се грешна информация в няколко медии, че съм уволнен от китайския ми клуб Хунан Билоу, бих искал официално да се обърна към всички Вас и да Ви уведомя, че тази информация не е достоверна и не отговаря на истината. В допълнение, бих искал да отбележа, че все още имам валиден договор с Хунан Билоу и както клуба така и аз нямаме намерение да прекратяваме този договор.

Предварително благодаря ...

Още →
0

Треньор на Хунан Билоу

От ноември 2014 г. Александър Станков е новият старши треньор на отборът от Първа Китайска Лига Хунан Билоу. Отборът играе домакинските си мачове на стадиона на Централния Южен Университет, който е с капацитет от 20 000 седящи места. Амбициите на отбора са, да запази добрите резултати от миналата година и да подобри крайното си класиране.

Още →
0

Младежки национален отбор

В Дания се получи много тежък резултат, но в крайна сметка той остава в историята. Убеден съм, че имаме добри млади футболисти. На този отбор трябва по-централизирано да се обръща внимание!

Младежите ни отстъпиха с 1:7 на Дания в кфалификации за Европейското първенство.

Още →
0

Ал. Станков напусна Черно Море

Александър Станков потвърди, че напуска треньорския пост в „Черно море“. Специалистът си тръгва след разочароващите резултати на варненци от началото на сезона. Под ръководството на Станков тимът от „Тича“ записа едва два равни и три загуби, в които реализира само два гола.

Още →
0
Page 1 of 2 12